Kinderkleding – Clothes for Trees gestopt!

Hoe jammer we het ook vinden, zijn we per 2022 gestopt met onze kinderkledingwinkel Clothes for Trees. Met het oog op onze verhuizing deze zomer moest er flink worden opgeruimd en ook de winkel moest eraan geloven.

We willen iedereen die van onze winkel gebruik heeft gemaakt hartelijk danken voor het vertrouwen en alle bijdragen die zijn geleverd. Mede door jullie hebben we al 135 bomen kunnen planten!! Een geweldig resultaat en dat in maar twee jaar tijd.

De resterende kleding heeft gelukkig een goede bestemming gekregen. We hebben het meegegeven aan het kledingruilplatform Krijgdekleertjes.nl, locatie Den Haag. Die waren er erg blij mee. Dus hoe moeilijk ook, we zijn blij dat alles zo een goede bestemming krijgt :-). Hopelijk lopen er binnenkort veel Haagse kindjes rond in de kleding van Clothes for Trees.

Wellicht zetten we het initiatief voort in onze nieuwe woonplaats Steenwijk, al dan niet met hetzelfde concept. Voor nu aan alle Oegstgeestenaren die bij ons kwamen winkelen: nogmaals dank voor jullie bijdragen en vertrouwen!