Duurzaam wonen, duurzaam leven

Onze drive: een duurzame en mooie wereld achterlaten voor de generatie na ons.

Wil jij dat ook maar zie je soms door de bomen het bos niet meer of weet je niet waar te beginnen? Neem dan contact met ons op via postvak@degroenefamilie.nl of 06-34947845.

Je mag erop rekenen dat wij je voorzien van een helder, duidelijk en concreet toepasbaar advies. Of dat nu gaat om het verduurzamen van je huis, je apparaten, je levensstijl of je tuin. We houden niet van reclamepraatjes en marketing en zijn dan ook gegarandeerd volledig onafhankelijk in onze advisering.

Zelf zijn we ook gaandeweg gegroeid in onze verduuurzamingsstappen. We snappen dus dat niet alles in een keer kan en oordelen dus ook niet over waar je nu staat. Het belangrijkste is dat je stappen wilt maken en elke stap is er een.

Wij hebben ondertussen veel ervaring opgedaan, zowel in de hardware (isolatie, installaties en andere technische aspecten) als in de software (levensstijl en gewoonten) en brengen onze kennis graag op jouw over op een manier die bij jou en jouw leven past.

Dus, heb je een vraag over:

  • Hoe moet ik mijn woning verduurzamen? Ik weet niet waar te beginnen…
  • Wat voor andere zaken in huis kan ik nog verduurzamen?
  • Hoe kan ik mijn levensstijl duurzaam veranderen?
  • Hoe integreer ik duurzaamheid in mijn dagelijks leven?
  • Hoe betrek ik mijn kinderen als we gaan verduurzamen?
  • Hoe houd ik een leuk leven als ik ga verduurzamen?

Aarzel niet en neem gratis en vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Samen kijken we dan stap voor stap wat voor jou nodig is.

Je kunt ons bereiken via postvak@degroenefamilie.nl of 06-34947845. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Groeten, Eveline en Diederik